Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Rhodolfo tamam, sıra Sane'de!

Rhodolfo’yu, Türkiye’ye getirme konusunda artık geri sayıma geçen Beşiktaş Yönetimi, Brezilya ile Türkiye arasındaki saat farkından dolayı bu transferi gecikmeli olarak bitirecek.

Önceki gün oynanan Flamengo maçından sonra Gremio tribünlerine de veda eden Brezilyalı oyuncu ve kulübü faks yoluyla sözleşme imzalayacak. İmzaların atılmasının ardından vakit kaybetmeden İstanbul’a gelecek olan Rhodolfo daha sonra ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya’nın Bad Waltersdorf bölgesine geçecek.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Öte yandan transferde ikinci bir yabancı stoper daha almayı gündeminde bulunduran Beşiktaş Yönetimi’ne, Bordeaux’da forma giyen Lamine Sane’nin önerildiği ortaya çıktı.

2017’ye kadar Fransız kulübüyle sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki 1.92 cm boyundaki Sane, Şenol Güneş’in ikinci bir stoper istemesi durumunda, gündeme alınacak.

Haber; Milliyet
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön