Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Ricardo Quaresma: "Samuel Eto'o gelsin, 25 tane atar"

|| Son güncelleme
Mario Gomez'in vedasından sonra forvet arayışına hız veren BeşiktaşYönetimi'nin, ErenDerdiyok ile SamuelEto'o arasında büyük bir kararsızlık yaşadığı ortaya çıktı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Kasımpaşa forması giyen Eren'in geçtiğimiz sezon sık sık sakatlanmış olmasından endişe eden Beşiktaşlı yöneticilerin büyük çoğunluğunun, "Türkiye'den golcü alınacaksa, bu oyuncunun Eto'o olması gerekir" diye görüş bildirdikleri öğrenildi. Beşiktaşlı bazı yöneticilerin ise 35 yaşında olması nedeniyle Eto'o'ya soğuk baktıkları ifade edildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Gomez örneği

Beşiktaş'ınPortekizli yıldızı RicardoQuaresma'nın ise yakın arkadaşı olan SamuelEto'o konusunda yöneticilere güvenoyu verdiği belirlendi.

Geçen sezon Antalyaspor forması altında rakip fileleri 20 kez havalandıran Kamerunlu yıldızın, Beşiktaş forması altında MarioGomez kadar gol atabileceğini iddia eden Quaresma'nın, "Eto'o, Türkiye'de gol krallığında ikinci olmuş bir isim. Bana göre Beşiktaş'ta en az 25 gol atar. Şampiyonlar Ligi'nde bize çok katkı sağlar" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

ErenDerdiyok'u bir miktar para ve Mustafa Pektemek'i Kasımpaşa'ya vererek kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncu ve Eto'o dışında yabancı isimleri de yakından takip ediyor.

ManchesterCity'de oynayan Bony'i kiralamanın hesaplarını yapan Beşiktaş'ın golcü operasyonunu transfer döneminin son günlerine bırakabileceği ileri sürüldü.

Beşiktaş Yönetimi, transferin son günlerinde Avrupa'daki birçok büyük kulübün kadrolarını daraltmak için bazı oyuncularını kiralık vermesi nedeniyle golcü takviyesinde fazla aceleci davranmayacak.

Haber; Milliyet
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön