Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Rıza Çalımbay: "Bu hedeften sapmak yok"

Süper Lig'de bugün sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar Avrupa kupalarına katılmak üzerine yapılıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Evindeki son 2 maçı kazanan Karadeniz ekibi, ligde kalan 5 haftada sıkıntı yaşamamak için kırmızı-beyazlı rakibini kayıpsız geçip Avrupa yolunda önemli bir virajı almayı hedefliyor.

Akhisar'ın Türkiye Kupası'nı kazanması halinde 5'inci olsa dahi Avrupa'ya gidemeyecek olan bordo-mavili ekipte teknik direktör Rıza Çalımbay'ın oyuncularıyla bir toplantı yaparak, "Akhisar'ı düşünmeyin. Biz kendi işimize bakacağız. Hedefimizden sapmayacağız. En üst düzeyde mücadele edip sonuç almalıyız" dediği öğrenildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Trabzonspor'da sakatlıkları olan Onur ile Castillo bugün forma giyemeyecek. İyileşen Burak Yılmaz ise takımdaki yerini alacak.

Haber; Sabah
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön