Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Rize'de her yere Kweuke yazdılar!
Google News

Rize'de her yere Kweuke yazdılar!

|| Son güncelleme
Teknik direktörü Hikmet Karaman'la yaşadığı tartışma yüzünden kadro dışı bırakılan Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcü Leonard Kweuke'nin kaderinin Fenerbahçe maçından önce belli olacağı bildirilirken yeşil mavili taraftarların duvarlara, "Kweuke Kalacak" yazdığı dikkati çekti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Pazartesi akşamı deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçının 87'nci dakikasında kazanılan penaltıyı Hikmet Karaman'ın itirazına rağmen kullanan Kweuke, atışı gole çevirdikten sonra tepki göstermiş, üzerine yürümek istemişti. Kamerunlu futbolcu, 90+2'nci dakika bir gol daha atarak takımında galip gelmesini sağlamıştı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Maçın ardından kadro dışı bırakılıp takımdan ayrı antrenman yapmasına karar verilen Kweuke'nin durumunun yönetim kurulu toplantısında ele alınacağı bildirildi. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı için kente gelecek olan yöneticilerin, gelişlerini bir gün erkene alarak Kweuke konusunu konuşacağı belirtildi.

Teknik direktör Karaman'ın takımda kalmasını istemediği Kweuke'nin büyük ihtimalle satışına karar verecek olan yönetimin, golcü transferi için de çalışmaya başladığı öne sürüldü. 

ŞEHİR YAZILARLA DONATILDI

Bu arada taraftarların takımdan ayrılmasını istemediği Kweuke için ilginç bir de kampanya başlatıldı. Rize Yenişehir Stadyumu'nun çevresindeki duvarlar başta olmak üzere sahildeki kayalıklar, yol kenarındaki istinat duvarları ve çeşitli yerlere, "Kweuke kalacak" yazıları yazan taraftarlar, golcü oyuncunun takımdan kalmasını istediklerini vurguladılar.





Haber; DHA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön