Geri
İleri
Sinan Engin: "Beşiktaş, Liverpool'u iki maçta da yener"
|| Son güncelleme
- SPORX ÖZEL - Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Son 32 Turu'nda İngiliz ekibi Liverpool ile eşleşmesini Sinan Engin değerlendirdi.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Liverpool'un Beşikaş'ı 8-0 yendiği dönemde Beşiktaş Genel Menajeri olan Sinan Engin, geçmişteki 8-0'lık hezimeti yaşayan takım ile şimdiki takımın çok farklı olduğunu ve Beşiktaş'ın 2 maçı da kazanacağını ifade ederken , "Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 yenildiği kadro ile bu kadro aynı değil. Şu an çok güçlü bir Beşiktaş var. Arsenal'i elinden kaçıran, Tottenham'ı yenen bir Beşiktaş var. Beşiktaş, 2 maçı da kazanır" yorumunda bulundu.
Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 kaybettiği dönemde siyah beyazlı takımda genel menajer olan Sinan Engin, maç sonunda bu açıklamaları yapmıştı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Eşleşmenin ardından kullanılan "intikam maçı" söylemine de değinen Engin, "İntikam maçı olarak görmeye gerek yok. Taraftar böyle bakabilir ama futbolcular bakamaz. Beşiktaş dediğim gibi 2 maçı da kazanır. İstanbul'da oynanan maça taraftar büyük ilgi gösterecektir. İlk maçın İngiltere'de oynanacak olması da Beşiktaş için büyük avantaj" diyerek sözlerini noktaladı.Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 kaybettiği dönemde siyah beyazlı takımda genel menajer olan Sinan Engin, maç sonunda bu açıklamaları yapmıştı.
Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.

Beşiktaş

