Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Sivasspor'da açıklama: "Korona en çok bizi etkiledi"

|| Son güncelleme
Sivasspor Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuştu.

1 puanını iyi olduğunu kaydeden Albayrak, "Maça Trabzonspor'un hızlı başlayacağını biliyorduk. İlk 10 dakika beklediğimiz gibi geçince yavaş yavaş oyuna girdik. Trabzonspor'a uzun süre hiç pozisyon vermedik. Yediğimiz golde top geçmiş olsa belki biz golü yapabilirdik. Deplasmanda alınan 1 puan iyidir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Eksiklerin takımı çok etkilediğini belirten antrenör, "Eksikleri söyleyince eleştiri konusu oluyor. Eksik gerçekten var. 13-14 kişinin üstüne yük biniyor. 1-2 antrenmanla maça çıkan oyuncular var. Bir oyuncu 1500 kalori harcıyor bir maçta, bir insan günde 2 bin kalori harcıyor. Biz geniş bir kadro kurduk ama koronayı hesaplayamadık. Belki ligde en fazla zayiatı bize verdi." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi ile oynayacakları maç için görüşleri sorulan teknik adam, "Biz Maccabi'den çok daha iyi bir takımız. Tam kadro olsak hiç şüphem olmazdı ama yine de biz daha iyiyiz. Çok kısa sürede Tel-Aviv'e gidip maçı oynayacağız. Yine de şikayet etmiyoruz, inşallah Türkiye için tarihi bir galibiyet alacağız." dedi.

Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön