Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Sow'un Trabzonspor'a attığı golde ofsayt tartışması

Sow'un Trabzonspor'a attığı golde ofsayt tartışması

|| Son güncelleme
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçta tartışmalı bir an yaşandı. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a attığı golden önce ofsayt olup olmadığı yönünde tartışmalar yapıldı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un karşılaştığı maçta sarı-lacivertliler, 23. dakikada Moussa Sow'un golüyle 1-0 öne geçti. Hasan Ali Kaldırım'ın şutunu kaleci Onur Kıvrak güçle çıkardı. Onur'un müdahalesinin ardından boşta kalan topu Moussa Sow tamamlayarak ağlara gönderdi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Sow'un golünün ardından hakem Ali Palabıyık orta sahaya gösterdi. Ancak Trabzonsporlular pozisyonda ofsayt olduğunu iddia ettiler. Sow'un golü için yapılan ofysat tartışmaları sosyal medyada da gündemdeki tartışmalardan oldu.

ERMAN TOROĞLU: "SOW'UN GOLÜ KÖR GÖZÜN PARMAĞINA OFSAYT"

Eski hakemlerden Erman Toroğlu, Moussa Sow'un golü için "Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayt. Kör gözün parmağına ofsayt. Öyle 5, 10 cm. ile değil" dedi. 

RIDVAN DİLMEN: "SOW'UN GOLÜ OFSAYT"

Yorumcu Rıdvan Dilmen ise "Fenerbahçe çok, çok, çok büyük ihtimalle ofsayt ile golü buldu. Tahmin ediyorum ki, yarım metre ile ofsayt oldu" ifadelerini kullandı.




*Fotoğraf beINSPORTS'tan alınmıştır...

Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön