Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
Stoch'tan Alex itirafı
Google News

Stoch'tan Alex itirafı

SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçtan sonra mikrofonlara konuşan Miroslav Stoch, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Slovak futbolcu, "Maça iyi başladığımız söylenemez. Zor olacağını biliyorduk. İyi bir görüntü ortaya koyamadık. Volkan'ın sakatlığı, oyunun durması gibi durumlar oyun tempomuzu düşürdü. İkinci yarı şansımızın da yardımıyla galip geldik. Çok mutluyuz. Artık önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
En iyi 4 takımın birbiriyle karşılaştığını dile getiren Stoch, "Grubu maç maç değerlendirmek gerekli. 3'te 3 yaptık. Zor olacağının farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Kazandıkça güvenimiz yerine geliyor. 3 maç sonra şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

STOCH'TAN ALEX YORUMU

Fenerbahçe'de bugün bir gol atan Miroslav Stoch,  Alex'in olmamasının bir sıkıntı yaratıp yaratmadığı ve kendisinin onun veliahtı olup olmayacağı yönündeki soruyu ise şu şekilde yanıtladı: ''Alex'in pozisyonu tipik 10 numara. O söz konusu olduğu zaman yokluğunu hissediyoruz. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım. Tabii ki de kendisini aradık. Alex olduğu zaman atak konusunda o 10 numarayı çok iyi dolduruyor. Elinden geleni yapıyor. Ben de uzun zamandır serbest vuruştan atmıyorum. Topun başına geçmiyorum. Güzel gol oldu.''

Şampiyonluk Grubu'nda oynadıkları 3 maçı da kazandıklarını hatırlatan Stoch, ''Kazanmaya devam ettikçe güvenimiz artmaya başlıyor ve içerideki atmosfer daha olumlu hale geliyor. Önümüzde 3 maç var, onları da kazanıp, sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.

Haber; Sporx.com
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön