Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Süleyman Hurma'dan Paciençia açıklaması!
Google News

Süleyman Hurma'dan Paciençia açıklaması!

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, teknik direktör Domingos Paceira ile yolarının ayrıldığını açıkladı. Sözleşmenin feshi konusunda henüz anlaşamadıklarını belirten Hurma, Portekizli teknik adamla bu konuda görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla İki tarafın karşılıklı isteğiyle bu kararın alındığını ifade eden deneyimli futbol adamı, Al Jazeera Türk'e yaptığı açıklamada; "Bir türlü beklediğimiz çıkışı yapamadık. Bunda yaşadığımız ağır sakatlıkların da payı büyük oldu. Hoca da ayrılmak istedi, biz de devam etmek istemedik. Maçtan önce ülkesine gitmesi tabii ki normal değil. Ama nedeni buydu. Kayseri'ye bir daha dönmeyecek" dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Takımın başına yeni bir teknik direktör getirmeyeceklerinin altını çizen Süleyman Hurma, alt yapı sorumlusu Ertuğrul Seçme ile sezonu tamamlayacaklarını açıkladı.
Hurma, Kayserispor'un bir spor kulübü olduğunu, futbol takımının aldığı kötü sonuçların kendilerini üzdüğünü ancak sezon sonuna kadar ligde kalmak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirtti.

Süper Lig'de geride kalan 25 haftada 19 puan toplayan Kayserispor, son sırada yer alıyor. En yakın rakibi Kayseri Erciyesspor'un altı puan gerisinde. Sarı Kırmızılılar son maçında Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Kayserispor gelecek hafta deplasmanda, Galatasaray karşısına çıkacak.

, Fotoğraf; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön