Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Süper Lige üçüncü kez geliyor

Süper Lige üçüncü kez geliyor

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa, daha önce Alanyaspor'da da forma giyen Kenneth Omeruo'yu yeniden kadrosuna katmak üzere.

ANLAŞMAYA VARILDI

Nijerya basınının haberine göre; Kasımpaşa, İspanya 2. Lig takımlarından Leganes formasını giyen Omeruo'yu transfer etmek için futbolcu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

2018 yılından bu yana Leganes forması giyen ve Nijeryalı stoperin kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak takımın en çok maaş alan isimlerinden birisi olan Kenneth Omeruo'nun maliyetinden kurtulmak isteyen Leganes futbolcunun Kasımpaşa'ya transferine onay verdi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
2 DEFA GELMİŞTİ

29 yaşındaki futbolcu, 2015-2016 ve 2017-2018 sezonlarında Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giymişti. Nijeryalı oyuncu, 2016-2017 sezonunu ise Alanyaspor'da geçirmişti.

Haber; Sporx.com dış haberler, Fotoğraf; Instagram
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön