Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Trabzon'da eksikler can sıkıyor!
Google News

Trabzon'da eksikler can sıkıyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana milli takım kamplarından dönen Mbia, Medjani, Erkan Zengin, Okay Yokuşlu ve Cavanda da katıldı. Gine milli takımında sakatlanan Constant ise salonda çalıştı. Uğurcan ve Esteban Alvarado’nun da geç saatlerde Trabzon’a geleceği açıklandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Sakatlığı bulunan Cardozo, Mehmet Ekici ve Bosingwa ile ağır gribal enfeksiyon geçiren N’Doye idmana katılmazken, Alper Uludağ takımdan ayrı koşmakla yetindi.

Bordo-mavili futbolcular, taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirirken, Gürcü teknik adam, sık sık oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

Bu arada antrenmanı Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürü Ergin Çubukçu ve müdürlük çalışanları da izledi. Teknik direktör Şota Arveladze ve kaptan Onur Recep Kıvrak'a çiçek ve çeşitli hediyeler veren bölge müdürlüğü yetkilileri daha sonra takımla fotoğraf çektirdi.

Trabzonspor, yarın yapacağı çalışmayla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına devam edecek.



Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön