Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Trabzonspor taraftarından Uğurcan Çakır'a büyük tepki!

Kaleci arayışındaki Fenerbahçe, Trabzonspor'da forma giyen milli kaleci Uğurcan Çakır için bordo-mavili kulübe teklif yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro bonservis bedeli önereceği öğrenilirken, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın da Uğurcan Çakır'a yeni sözleşme teklif ettiği belirtiliyor.

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN SÖZLEŞME TEKLİFİ

Ertuğrul Doğan, başarılı kaleciyle görüşerek "Avrupa'ya gitmek istemiyorsan sözleşme uzatalım" teklifinde bulundu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Bu teklife sessiz kalan Uğurcan Çakır'ın, eşi ve ailesiyle İstanbul'da yaşama düşüncesi olduğu öğrenildi. Milli kalecinin Fenerbahçe'nin ilgisi nedeniyle kafasının karıştığı belirtildi.

TARAFTARLARDAN TEPKİ

Oyuncunun sessiz kalması nedeniyle taraftarlar sosyal medyadan Uğurcan Çakır'a tepki göstermeye başladı. Bordo-mavili taraftarlar kaptanlarının İstanbul takımına transfer olmasını kabul etmedikleri ve oyuncunun çıkan haberlere sessiz kalması nedeniyle milli kaleciye büyük tepki gösteriyor. 

Haber; Sözcü, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön