Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Trabzonspor'da orta saha sorunu yaşanıyor
Google News

Trabzonspor'da orta saha sorunu yaşanıyor

|| Son güncelleme
Süper Lig'in 29'uncu haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Onazi'nin sakat, Okay'ın ise kart cezalısı olması nedeniyle orta saha sıkıntısı yaşanıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bordo-mavililerin Süper Lig'in 28'inci haftasında Kayserispor ile oynadığı maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi'nin MR sonuçlarına göre sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan Onazi'nin Osmanlıspor maçında oynama ihtimalinin bulunmadığı, oyuncunun 1-2 hafta sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
ÇALIMBAY, SOSA YA DA YUSUF'A GÖREV VEREBİLİR

Trabzonspor'da Onazi'nin yanı sıra Okay Yokuşlu da kart cezası nedeniyle Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Onazi ile Okay'ın yokluğunda orta sahada Kucka'nın yanında daha önceki maçlarda 10 numara pozisyonunda görevlendirdiği Sosa ya da sol kanatta değerlendirdiği Yusuf Yazıcı ikilisinden birine forma verebileceği belirtildi.

BURAK BELİRSİZLİĞİ

Bu arada Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak salonda çalışan Burak Yılmaz da Osmanlıspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Burak'ın karın kaslarında ağrı olduğu ancak Osmanlıspor maçına yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programına tabi tutulduğu öğrenildi.

Haber; DHA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön