Geri
İleri
Türk Telekomspor'da hedef play-off
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Türk Telekomspor'un teknik direktörü Muharrem Uğur, Play-off'da mücadele etmek istediklerini söyledi. Muharrem Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maltepespor'u deplasmanda 3-1 yenerek galibiyet serisini 5'e çıkardıklarını kaydetti. Son haftalarda güzel futbol oynayarak iyi sonuçlar elde ettiklerini belirten Uğur, ''Maltepespor'u iyi futbolla yendik. Zirve yarışını sürdürdük. Hedefimiz Play-off'da mücadele etmek'' dedi.
''Çok güzel bir futbol ortaya çıktı. Biz 4 maçtır yenilmiyorduk ve galibiyet serisini 5'e çıkarmak istiyorduk. Penaltı golüyle yenik duruma düşmemize rağmen sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık. Liderle aramızdaki 1 puanlık farkı koruduk. Takıma 5 haftadır galibiyet getiren futbolcularımı da kutluyorum.''
Haftayı maç yapmadan geçireceklerini ve bu nedenle futbolculara 3 günlük izin verildiğini kaydeden Muharrem Uğur, ligde kalan 5 maçın da final niteliği taşıdığını sözlerine ekledi.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Maltepespor'un alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğini ve kendilerinin maçta 1-0 yenik duruma düşmelerine karşın mücadeleyi bırakmadıklarını ifade eden Uğur, şunları söyledi: ''Çok güzel bir futbol ortaya çıktı. Biz 4 maçtır yenilmiyorduk ve galibiyet serisini 5'e çıkarmak istiyorduk. Penaltı golüyle yenik duruma düşmemize rağmen sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık. Liderle aramızdaki 1 puanlık farkı koruduk. Takıma 5 haftadır galibiyet getiren futbolcularımı da kutluyorum.''
Haftayı maç yapmadan geçireceklerini ve bu nedenle futbolculara 3 günlük izin verildiğini kaydeden Muharrem Uğur, ligde kalan 5 maçın da final niteliği taşıdığını sözlerine ekledi.
Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.


