Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Ufuk Kahraman: 'Alınan her puan çok değerli'

Ufuk Kahraman: "Alınan her puan çok değerli"

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Geosis Boluspor'un teknik direktörü Ufuk Kahraman, alınan her puanın çok değerli olduğunu söyledi.

Kahraman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Keçiörengücü'nün koşu ve savunmayı en iyi yapan takımlar arasında olduğunu, buna göre hazırlanarak sahaya çıktıklarını kaydetti.

Maçın ilk 45 dakikasında hiç pozisyon üretemediklerine dikkati çeken Kahraman, "Alanları çok iyi kapattılar. Pas trafiğini oturtamadık. Ön alan baskısını ilk 45 dakikada yapamadık. Bu da rakibin ilk 45 dakikada üstün olmasına neden oldu." diye konuştu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Kahraman, oyuncuları ikinci yarıda daha tempolu oynamaları yönünde uyardığını belirterek "Rakibin 10 kişi kalması avantaj sağladı. Rakip de buna rağmen birinci bölgeyi çok iyi savundu. Pas trafiğinin hızını artırmaya çalıştık. Kenardan getirdiğimiz koşularla golü bulduk." ifadelerini kullandı.

Kazanmaları gereken maçı beraberlikle bitirdiklerini dile getiren Kahraman, "Bu ligde alınan her puan çok değerli. Kaybettiğimiz iki puanı deplasman maçında telafi etmek istiyoruz." dedi.

Haber; AA, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön