Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
UOL: 'Jorge Jesus, mayıs ayında Brezilya'da'

UOL: "Jorge Jesus, mayıs ayında Brezilya'da"

|| Son güncelleme
Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Hilal'i çalıştıran Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceği iddiaları gündemde.

Brezilya medyasından UOL'ın iddiasına göre, geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe'yi de çalıştıran Al-Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, mayıs ayında Sambacıların yeni teknik direktörü olacak.

BİR DİĞER İSİM ANCELOTTI

Bu gelişmeler, 26 Mart günü 2026 Dünya Kupası Elemeleri maçında Arjantin'e 4-1 mağlup olan Brezilya'da Teknik Direktör Dorival Junior'ın görevine son verilmesinin ardından yaşandı. Junior'ın yerine ise Real Madrid'in teknik patronu Carlo Ancelotti ve Al-Hilal'de görev yapan Jorge Jesus'un adları geçiyordu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
BREZİLYA TAZMİNAT ÖDEYECEK

Jesus transferinin gerçekleşmesi durumunda, Brezilya Futbol Konfederasyonu, Jorge Jesus için Suudi kulübe 2,5 milyon Euro serbest kalma bedeli ödeyecek.

JESUS'UN BREZİLYA'DA BAŞARILARI

Jorge Jesus, 2019/2020 sezonunda Brezilya takımı Flamengo'nun başında; ligi, Brezilya Süper Kupası, Copa Libertadores ve Copa Sudamericana'yı kazanmayı başararak dikkatleri çekmişti.

Haber; DHA, Fotoğraf; Imago
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön