Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Ve F.Bahçe açıklandı! Sneijder'e teklif!..

Inter'de sıkıntılı günler geçiren Wesley Sneijder'in geleceği şekilleniyor. Kulüp yöneticileri, oyuncunun avukatları, Sneijder ve oyuncunun menajeri bugün kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi ise menajer Soren Lerby F.Bahçe'nin teklifini resmen açıkladı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Inter finans direktörü Rinaldo Ghelfi ile Wesley Sneijder arasındaki görüşme 2 saat kadar sürdü. Toplantıya Ghelfi, Marco Branca, Piero ve avukat Angelo Capellini ile Sneijder'in menajeri Soren Lerby ve avukatı katıldı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
VE FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLANDI

Toplantıdan ilk ayrılan Sneijder oldu. Hollandalı oyuncu sinirliydi ve birkaç kelime söyledi: "Ben hep iyiydim, öğleden sonra biz de bir açıklama yapacağız." dedi. Kulüp ve Sneijder arasındaki ilişknin onarılamaz bir durumda olduğu ve yıldız oyuncunun ayrılacağı iddia ediliyor.

Sneijder'in avukatı ve menajeri ise oyuncuya Fenerbahçe'den bir teklif olduğunu söyledi. Toplantıya girmeden önce avukatlar ve menajer Soren Lerby Sneijder'e dönerek "Inter ile Fenerbahçe gelecek günlerde bu konuyu konuşacaklar." dedi.

Inter ise bu toplantıda Sneijder'e sözleşme yenileme teklifi sundu. Hollandalı oyuncunun o sırada Fenerbahçe'ye gitmeye karar verebilir durumda olduğu ama birkaç saat sonra yıldız oyuncunun menajeri ve avukatı ile tekrar görüştüğüğü, durumların yumuşadığı öğrenildi.

TOPLANTIDAN SONRA AÇIKLAMALAR

Sneijer'in mejaneri Lerby yaptığı açıklamada, Sneijder'in Inter'den gelen kontrat uzatma teklifini kabul etmediğini söyledi.

Lerby, Inter yöneticileriyle yapılan toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Wesley bu şartlarda yeni kontrat imzalamayacak" dedi. Bundan çıkan anlam ise kulübün Hollandalı oyuncudan parasında indirim istediği ve bunun kabul görmediği yönünde oldu.

Toplantıdan sonra kısa bir konuşma yapan Sneijder ise, "Pek konuşmak istemiyorum. Ben Inter'de hep mutlu oldum." dedi. Inter yöneticisi Branca ise yaptığı açıklamada, "Biz mutluyuz çünkü Sneijer ile yapılan görüşme güzel geçti. Özellikle de Inter için. Wesley ile tekrar gözden geçirmemiz gerekiyor yine de." Branca, Sneijder'in açıklamaları hakkında ise, "Sneijder'in açıklamaları mı? Ben ne dediğini bilmiyorum" dedi.

Sneijder'in ayrılma eşiğine sürükleyenlerin ana nedeni ise başkan Massimo Moratti olduğu ifade ediliyor. Inter ise yapılan toplantıdan memnun ve gelecek günlerde bir toplantı daha yapılacak.

26 KASIM'DA OYUNCUNUN MENAJERİ
SPORX'E KONUŞMUŞTU, O HABER, TIKLAYIN

onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg
onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg
onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg
onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg
onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg
onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg
onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg
onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg
onerdiklerimiz_ara_cizgi.jpg


FENERBAHÇE SORUSUNA CEVABI




Haber; Sporx.com dış haberler
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön