Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Yargıtay Başsavcılığı cezaların onanmasını istedi

Yargıtay Başsavcılığı cezaların onanmasını istedi

Yargıtay Başsavcılığı tarafından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tüm sanıkların cezalarının onanması istendi.

TRT Haber'in son dakika bandı ile geçtiği habere göre Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bazı sanıkların cezasının onanmasını talep ettiği öğrenildi. Cezasının onanması istenen bazı sanıkların arasında Bülent Uygun, Cemil Turan ve Olgun Peker'in de olduğu ifade edildi.
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım şike davası kapsamında 3 Temmuz 2011'de "Ekonomik çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" ve "Şike yapmak" iddiasıyla gözaltına alınmış ve tutuklanarak yaklaşık 1 yıl Metris Cezaevinde tutuklu kalmıştı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Yıldırım , toplam 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırılmıştı. Yıldırım, kararı temyiz etti.

Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön