Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Yaşar Sevim kabri başında anıldı

Yaşar Sevim kabri başında anıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kurucu Başkanı Prof. Dr. Yaşar Sevim, vefatının 6. yılında kabri başında anıldı. 

Sevim için Karşıyaka Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine eşi Mahire Sevim, çocukları Tolga ve Olga, THF Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu, eski federasyonu başkanlarından Günal Ensari, Erkek Milli Takım Teknik Direktörü Adnan Öztürk, eski basketbolculardan Orhan Girgin, kulüp antrenörleri, sporcuları ve sevenleri katıldı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Törende konuşan eşi Mahire Sevim, Yaşar Sevim'in mirasını yaşatmaya çalıştıklarını belirterek, katılanlara yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Girgin ise Yaşar Sevim'in spor hayatına basketbolcu olarak başladığını ve basketbolculara hentbolu öğrettiğini belirtti. Sevim'in başarılı bir sporculuğunun yanı sıra güzel meziyetleri olan bir spor adamı olduğunu ifade eden Girgin, "Hentbol Federasyonu, Yaşar Sevim'in hayatını anlatan bir kitap çıkarmalıdır" dedi. 

Duaların ardından Gazi Kuba Camii'nde mevlid okutuldu.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön