Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Yevhen Seleznyov: ''Osmanlı İmparatorluğu kuruldu sandım''
Google News

Yevhen Seleznyov: ''Osmanlı İmparatorluğu kuruldu sandım''

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olan Akhisarspor'un Ukraynalı forveti Yevhen Seleznyov, kupanın ardından yaşadıklarını anlattı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla ''FİNALDEN 2 GÜN ÖNCE KURAL DEĞİŞTİ''

Fenerbahçe ile oynayacakları final maçı öncesi iki gün kala kural değişikliği nedeniyle oynayamadığını söyleyen tecrübeli forvet, ''Türkiye Kupası finalinde oynayamadım çünkü kimse beni 3 sarı kartım var diye uyarmadı. Galatasaray maçının son dakikasında sarı kart gördüm ve finalde cezalı durumuna düştüm. Kulüp endişe etmememi söyledi çünkü kurallara göre final maçında kart cezaları siliniyordu. Finalden iki gün önce kuralı değiştirdiler ve ben oynayamadım.'' sözlerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
''ŞEHİR 3 GÜN UYUMADI!''

Kupanın ardından yaşadıklarını anlatan Yevhen Seleznyov, ''Kupayı kazandığımızda şehirde olanları hayal bile edemezsiniz. Ben İzmir'de yaşıyorum. Akhisar'a 70 kilometre uzaklıkta. Şehir 3 gün boyunca uyumadı. Osmanlı İmparatorluğu'nun yeniden doğduğunu düşündüm bir an.'' dedi.

Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön