Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Yıldırım, Terraneo ile buluştu!

Yıldırım, Terraneo ile buluştu!

SPORX - Fenerbahçe'de yönetim cephesinde İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo'ya yönelik bakış açılarının olumsuz olduğu yönündeki dedikolara başkan Aziz Yıldırım el attı.

"TERRANEO GİDECEK" İDDİALARI GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe'de oynanan kötü futbol ve hem Avrupa'da hemde Türkiye'de zirveden uzak kalmanın ardından bir anda gözler başkan Aziz Yıldırım'ın sergileyeceği tavır merakla beklenmeye başlandı. Özellikle Yıldırım'ın Kayserispor deplasmanında maçın ardından soyunma odasına inmesiyle birlikte İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo'ya güvenin sarsıldığı ve 62 yaşındaki ismin görevine son verileceği konuşulmaya başlandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
AZİZ YILDIRIM, TERRANEO İLE BİR ARAYA GELDİ!

Özellikle gazetelerde yoğun şekilde çıkan Terraneo haberlerinin ardından başkan Aziz Yıldırım hemen duruma el koydu. Uzun yıllardır Terraneo ile dostluğu olan İtalyan ismin futbol bilgisine çok güvenen Yıldırım, sarı-lacivertlilerin sportif direktörüyle bir araya geldi.

TERRANEO'YA "SENİ GÖNDERMEYECEĞİZ" MESAJI!

Görüşmenin temel amacı gazetelerde çıkan haberler olurken; sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım, Terraneo'ya bu söylentilere aldırmamasını söylerken, kendisiyle yolları ayırmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını net bir şekilde iletti.

Aziz Yıldırım ile Terraneo arasındaki görüşmelerin ardından resmi siteden, gazetelerde çıkan haberler yalanlanarak, sarı-lacivertli camiaya ve futbol kamuoyuna İtalyan futbol adamının arkasında olunduğu yönünde mesaj verildi.

İDMANI BİRLİKTE İZLEDİLER!

Öte yandan ikili, Fenerbahçe'nin Ajax ile oynayacağı mücadele öncesinde yaptığı son idmanı birlikte izledi ve bir sorun olmadığını da gözler önüne serdi.

Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön