Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Zico'nun Irak'ı tek golle kazandı

Zico'nun Irak'ı tek golle kazandı

2014 Dünya Kupası Asya Elemeleri hazırlıkları çerçevesinde İstanbul'da kamp yapan Irak Milli Futbol Takımı, Afrika ülkelerinden Sierra Leone ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan Irak, Nashat Akram'ın 5. dakikada kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da rakibinden daha iyi bir mücadele ortaya koyan Irak, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince, ilk yarıda bulduğu gol ile karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Maçı izlemeye gelen 200 kadar Iraklı taraftar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

Teknik direktörlüğünü, bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Arthur Zico'nun yaptığı Irak Milli Takımı'nın kamp çalışmalarını, 31 Mayıs'a dek İstanbul'da sürdüreceği bildirildi.

Haber; AA, Fotoğraf; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön