Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Zlatan da kurtaramadı! 2 dakikada...

|| Son güncelleme
Fransa Ligue 1'in 25. hafta mücadelesinde Paris Saint-Germain sahasında Caen ile karşı karşıya geldi. Parc des Princes'de oynanan mücadele 2-2 sona erdi ve PSG ağır bir yara aldı.

Ev sahibi ekip 2. dakikada Zlatan Ibrahimovic ve 40. dakikada Ezequiel Lavezzi'nin sayıları ile 2 farkı yakaladı. Sonrasında daha rahat bir oyun ortaya koyan PSG, 89. dakikada Emiliano Sala'nın golü ile telaşlandı. Caen'de 90. dakikada sahneye çıkan Herve Bazile, rakiplerine büyük bir şok yaşattı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Beraberliğin ardından zirve yolunda kayıp yaşayan Paris Saint-Germain, 49 puanla 3. sırada kaldı. Caen ise puanını 28 yaptı.

Ligue 1'in 26. haftasında Paris SG evinde Toulouse ile karşılaşacakken, Caen ise sahasında Lens'i konuk edecek.





Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön