Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skor
Geri
İleri
2013 Trabzonsporlu Vittek'e yaradı
Sporx'e ücretsiz abone ol, ilk bilen sen ol!

2013 Trabzonsporlu Vittek'e yaradı

Mersin İdmanyurdu'nun 3-0 mağlup eden Trabzonspor ise grupta oynadığı 4 maçı da galip bitirken, golcü oyuncu Robert Vittek ise yeni yılda 3 gol kaydetmeyi başardı.

Trabzonspor’un Slovak golcüsü Robert Vittek, 2013 yılında oynadığı 4 resmi maçta 3 gol attı. Süper Lig’de 18.haftada Karabükspor’a 1 gol atan Vittek, 3-2 kazanılan M.P.Antalyaspor ve 3-0 kazanılan Mersin İdman Yurdu maçlarında 1’er gol attı. Vittek 2013 yılında sadece deplasmanda 2-0 kazanılan Mersin İdman Yurdu maçında gol atamadı.

ŞENOL GÜNEŞ FARKI

Şenol Güneş ile Giray Bulak teknik direktörlük kariyerleri boyunca 3 kez karşılaştı. 2004-05 sezonunda 27.02.2005 tarihinde Trabzonspor’un başında görev yapan Şenol Güneş sahasında Giray Bulak yönetimindeki Denizlispor’u 3-0 yenmişti. Bu sezonda Trabzonspor’un başında görev yapan Şenol Güneş deplasmanda Giray Bulak yönetimindeki Mersin İdman Yurdu karşısında 2-0 sahasında 3-0 galip geldi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
ADRIAN'IN 8. GOLÜ

Trabzonspor’un bu sezon resmi maçlarda en golcü oyuncusu Adrian Mierzejewski oldu. Adrian Mierzejewski bu sezon takımı adına 8 gol kaydetti. Adrian Mierzejewski bu sezon Süper Lig’de 3 gol, Ziraat Türkiye kupasında 5 gol kaydetti. Geçen sezon 46 maçta gol atamayan Adrian bu sezon 13 maçta 8 gol kaydetti.

 

Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön