Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skor
Emre Özyanık, yorumu

EV SAHİBİ İYİ BAŞLAR

Heyecanla beklenen turnuva başlıyor. EURO 2024 A grubu mücadelesinde açılış maçında ev sahibi Almanya'nın rakibi İskoçya. İskoçya eleme grubunda İspanya'nın ardından ikinci sırada yer alarak turnuvaya katılma hakkı elde etmişti. Tempo ve dikine oyun tarzında iyi seviyelerde olduğunu söylemeliyiz İskoçya'nın. Duran topları potansiyel bir gol fırsatı olarak görüyor ve iyi de değerlendiriyorlar. Hava topu hakimiyeti iyi bir ekip. Tempo olarak Almanya'nın gerisinde kalmayacaklardır. 

Almanya ise kadro kalitesi ve oyun yapısı itibariyle turnuvanın en iyileri arasında yer alıyor. Tartışmasız bir çok spor kamuoyunun favorisi durumundalar. Alternatifi bol, diri, güçlü, agresif ve hızlı bir takım. Ev sahipliği yaptıkları turnuvada açılış maçında yoğun ve ateşli taraftarları önünde iyi bir başlangıç yapmak isteyeceklerdir. İskoçya'nın her ne kadar geçiş oyunlarındaki hızı ve fiziksel gücünü de dikkate almak zorunda kalacak olsalar da kaliteli ayakların farkını göstereceği bir maç izleyeceğiz. 

Almanya saha ve seyircisi önünde iyi bir açılış yapar.  İlk yarı da iyi bir başlangıç ve tempolu oyunla oyunu domine edeceklerini ve 45 dakikayı galibiyetle kapatacaklarının düşünüyorum. 

1