Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Auckland FCAuckland FC
GBBGB
07.12.2024 Maç Sonu
2 - 1
Burak Şen, yorumu

AVNİ AKER'DE ALT

Geçen hafta kendi sahasında Galatasaray ile 0-0 berabare kalan Beşiktaş oynadığı oyunla taraftarına güven verdi. Bu hafta yine çok önemli bir maça çıkacaklar. Karşılarında Inter ile berabere kalarak Şampiyonlar Ligi ve UEFA umutlarını son maça taşıyan Trabzonspor olacak.

Bu zorlu mücadelede iki takım da kaybetmek istemiyor. Bu sebeple iki takımın da kontrollü bir futbol oynayacağını düşünüyorum. Olası bir mağlubiyet iki takımı da puansal anlamda ciddi şekilde geriye düşürebilir. Ligin ortasında olaşacak puan farkı kapanabilir ama moral olarak kaybeden takım güven kaybına uğrayacaktır.

Tüm bu şartları göz önüne aldığımızda Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak zorlu mücadelede üç gol çıkmayaacağını düşünüyorum. Bu bilgilere dayanarak 1.70'lik ALT oranı bahisseverler için değerli olduğunu düşünüyorum.

Size çok ÖZEL bir teklifimiz var,
e-mail adresini bırakın ve sürprizi bekleyin! :)
 Bilgilerimin KVKK metni çerçevesinde kaydedilmesini kabul ediyorum.
Cevap için teşekkürler.

KAPAT