Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Sporx'e ücretsiz abone ol, ilk bilen sen ol!

Beşiktaş, Kolombiyalı kaleciyi gündemine aldı!

|| Son güncelleme
Beşiktaş'ta devre arasında takviye yapılacak ilk bölge belli oldu. Siyah-beyazlılar kaleye tecrübeli bir ismi geçirmek için kolları sıvadı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın her ne kadar "Yabancı kaleci almayacağız" dese de yönetimin kaliteli bir file bekçisini getirmek istediği öğrenildi.

Başakşehir ve Fenerbahçe zaferleriyle zirveye yaklaşan ve şampiyonluk için güçlü bir sinyal veren siyah-beyazlılarda kaleci rotasyonunda Ersin ve Utku bulunuyor. İki genç ismin uzun maratonda baskıyı kaldırıp kaldıramayacağı düşünülüyor.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
KOLOMBİYA'DAN YENİ OSCAR CORDOBA

Siyah-beyazlılar bu nedenle transfer arayışlarına başladı ve Kolombiya 1. Lig ekibi Deportes Tolima forması giyen Alvaro Montero'yu listeye aldı.

1.96 boyunda olan 25 yaşındaki kaleci 2020 yılında takımında 17 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda sekiz gol yerken, 10 maçta kalesini kapatmayı başardı.

Alvaro Montero, Kolombiya Milli Takımı'nda üçüncü kaleci durumunda bulunuyor. David Ospina ve Camilo Vargas'ın arkasında yer alan Montero, milli formayı üç kez terletti ve üçünde de gol yemedi.


EFSANE GERİ DÖNDÜ! EK 1 MİLYON TL! Bu fırsatı kaçırmayın! <<<<<
Haber; Sabah
Yorumlar
188564988538594
4 yıl önce
Bence alinmali.Ve ersin satilmali utku ikinci kaleci olarak kalmali ben utkunun ersinden daha iyi oldugunu düsünüyorum.
0
0
Benim de söyleyeceklerim var!
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön

Size çok ÖZEL bir teklifimiz var,
e-mail adresini bırakın ve sürprizi bekleyin! :)
 Bilgilerimin KVKK metni çerçevesinde kaydedilmesini kabul ediyorum.
Teşekkürler! Aralıklarla mail kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın!

KAPAT