Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

''Bir Henry ya da Drogba değiller''

SPORX DIŞ HABERLER - Liverpool'un efsane oyuncularından, bu sezon başında futbolu bırakan Jamie Carragher, Manchester City forması altında oldukça başarılı bir dönem geçiren Sergio Aguero'nun performansını beğenirken, ''yine de bir Henry, Drogba ve Nistelrooy değil'' yorumunu yaptı.

Jamie Carragher, İngiltere'nin önemli gazetelerinden Daily Mail'deki köşesinde Premier League'in dünyanın en iyi forvetlerini barındırdığını belirttiği yazısında, son dönemlerde Ada'daki performanslarıyla adından söz ettiren Aguero ve Luis Suarez'i kıyasladı. Carragher, Luis Suarez'den ''birlikte oynadığım en iyi forvet'' sözleriyle bahsederken, yine de Manchester City'deki Aguero'nun gerisinde kaldığını söyledi. Efsane oyuncu, Aguero için ''City'de farklı bir hava yakaladı. Şuanda dünyanın en iyi altı golcüsünden biri'' ifadelerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Carragher, yazısında Aguero'nun şuanda Luis Suarez ve Rooney'den de iyi olduğunu belirtmesine rağmen, henüz Henry, Didier Drogba ve Ruud van Nistelrooy ayarında olmadığını da dile getirdi.

''DROGBA, HİÇBİR ŞEY YOKKEN BİLE...''

Henry, Didier Drogba ve Ruud van Nistelrooy'un Premier League için modern birer örnek olduğunu söyleyen Carragher, Henry ve Drogba için ''Henry'i tutmak, bir motorsikletin peşinde koşmak gibi. O benim gördüklerim içinde en iyisi. Drogba ise günündeyse, hiçbir şey yokken bile gol atabilecek bir isim, tıpkı 2006'da Stamford Bridge'de sol ayakla Liverpool'u yıktığı gibi. Ona karşı oynadığımda beni takım arkadaşıymışım gibi hissettiriyordu'' ifadelerini kullandı.

%%VIDEOANONS%%


Haber; Sporx.com dış haberler
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön