Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Bruma'dan veda gibi sözler!

Bruma'dan veda gibi sözler!

|| Son güncelleme
- SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray formasıyla 2. sezonunu geride bırakmaya hazırlanan Bruma, geleceğiyle ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor. İsmi farklı takımlarla anılmaya başlanan genç futbolcu, Porto iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Türkiye'de her kupayı kazandığını söyleyen Bruma, ayrılık için doğru zamanın gelmiş olabileceğini ifade etti.

Bruma Radio Renascença'ya açıklamasında, "Galatasaray'da bu sezonu iyi bir şekilde kapatmak istiyorum. Türkiye'de her kupayı kazandım. Şu anda ayrılık doğru zaman mı? Neler olacağını birlikte göreceğiz. Porto iddiaları var; harika bir kulüp ama benim Portekiz'de bir kulübüm var." dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Sporting Lizbon'un Başkanı Bruno de Carvalho'ya kızgın olmadığını söyleyen Bruma, transferi hakkında konuştuklarını belirtti.

21 yaşındaki kanat oyuncusu, Portekiz'in bir diğer büyük kulübü Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus'a övgüler yağdırırken, "Bir gün onunla çalışmayı çok isterim. Ona hayranım. Birçok oyuncu yetiştirdi. Eğer gerçekleşirse, rüya gibi olur." açıklamasını da yapmıştı

Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön