Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Carole ve Yasin 'out', Linnes ve Garry 'in'

Gaziantepspor'la deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da, teknik direktör İgor Tudor mecburi kadro değişikliğine gidiyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Son idmanda sakatlanan ve bir süre takımdan ayrı kalacak olan Yasin Öztekin'in yerine Garry Rodrigues görev yapacak.

Sol bekte de Carole'ün dinlendirileceği ve deplasmana götürülmeyeceği, onun yerine de Martin Linnes'in bu pozisyonda oynayacağı bildirildi.

GALATASARAY'DA GAZİANTEPSPOR HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ 

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 14 Mayıs Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
        
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma hareketleriyle başladığı, pas ve top kapma çalışmalarıyla devam ettiği belirtildi.
        
Savunmadan hücuma, hücumdan savunmaya geçiş çalışmalarının üzerinde durulduğunun aktarıldığı antrenmanda oyuncuların, son olarak üç takıma ayrılarak turnuva usulü çift kale maç yaptıkları kaydedildi.
        
Galatasaray, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.



Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön