Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
29.12.2024 Maç Sonu
1 - 1
, yorumu

YENİ QPR

Kötü grafiği olan iki takımın maçı. QPR 9 maçtır galibiyete hasret ve 2 hafta önce göreve gelen Mark Hughes yeni transferlerle bunu değiştirmek istiyor. Chelsea’den Alex alındı M.United’dan ise Macheda kiralandı. Bunun dışında Blackburn’den Samba, Brezilya’lı genç golcü Henrique ve M.City’den Onuoha için teklifler yapıldı. Geçen hafta Newcastle deplasmanında 1-0 kaybettiler. Ama hafta içinde tekrar maçında Milton karşısında 1-0 kazandılar ve tur atladılar. Kadro fena değil ama uyumsuzluk var.

Wigan ise 6 maçtır kazanamıyor ve ligin dibinde. Aslında geçen hafta M.City karşısında evlerinde fena direnmediler ve 1-0 kaybetmelerine rağmen kıpırdanma gösterdiler. Ama daha fazlası gerekiyor. Rodellega bir şeyler yapmak için çırpınsa da savunma zaafları dikkat çekiyor.

Ligin ilk yarısında Wigan rakibini sahasında 2-0 yenmişti. Hughes kendini göstermek zorunda ve bence galibiyete yakın olan taraf QPR. Bu maça alt da oynanabilir.

2