Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Eski G.Saraylılar'dan anlamlı maç

Eski G.Saraylılar'dan anlamlı maç

Eski Galatasaraylı futbolcular, down sendromlu çocuklarla gösteri maçı yaptı.

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü çerçevesinde "Sizinle tamamız" sloganıyla hazırladığı Down Sendromlular Ayrımcılıkla Mücadele Takvimi'nin çekimlerine katılarak katkıda bulunan Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Hakan Ünsal ile Emre Aşık, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte down sendromlu çocuklarla buluştu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Eski sarı-kırmızılı futbolcular, etkinlikte sohbet ettikleri çocuklarla daha sonra kısa süreli bir gösteri maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan maçta, çocukların keyifli zaman geçirdikleri görüldü.

Galatasaraylı eski futbolcular, sosyal sorumluluk projelerinde olabildiğince yer almaya çalıştıklarını dile getirerek, down sendromlu çocuklarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön