Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
27.10.2024 Maç Sonu
2 - 0
BodrumsporBodrumspor
MMBGG
Fatih Şamlıoğlu, yorumu

ALT İDEAL

U21 Avrupa Futbol Şampiyonası Yarı Finali'nde İsviçre ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya geliyor. Çek Cumhuriyeti'nden başlayalım... Ölüm grubu olarak adlandırılan İspanya, İngiltere ve Ukrayna'nın bulunduğu gruptan çıkmayı başaran Çek Cumhuriyeti, son olarak İngiltere karşısında mucizevi bir galibiyet aldı. Rakibi karşısında 89. dakikaya kadar 1-0 mağlup durumda bulunan Çekler, 89'da Chramosta ve 90'da Pekhar'ın attığı goller ile sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve yarı final biletini cebine koydu. İngiltere karşısında beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyan Çekler, dinamik ve enerjik kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Rakip İsviçre ise Danimarka, İzlanda ve Belarus karşısında oynadığı 3 maçı da kazanmayı başardı. Kadrosunda oldukça yetenekli ve yüksek potansiyeli olan futbolcualrı barındıran İsviçre'nin Çek Cumhuriyeti karşısındaki en büyük kozu yine Mehmedi olacak. Kontrollü kadro yapısı ile dikkat çeken İsviçre'nin en büyük özelliklerinden biri de savunma kurgusunda sergilenen başarılı performans... Son oynadığı 3 resmi maçta da gol yemeyen İsviçre, son 10 resmi maçında ise sadece Türkiye'den 2 gol yedi... Kontrollü bir maç bekliyorum, ALT ideal tercih.

1
Sinan Bayram, yorumu

GOLLÜ GEÇER

Süper Lig’de 10. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Gecen hafta ligde Samsun deplasmanında son dakikada yediği golle sahadan 1 puanla ayrılan Sarı Lacivertliler, hafta içi Manchester United karşısında özellikle ilk yarıda oynadığı futbolla taraftarına umut verdi. Pazartesi akşamı direk 2 rakibinin birbiriyle oynayacağını düşünürsek Fenerbahçe için bu maçı kazanmaktan başka çare yok diyebiliriz. Ben gollü bir maç olacağını düşünüyorum. 2,5 üst tercihi karşılaşma için iyi oranı ile bence değerlendirilebilir.

1