Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Fatih Altaylı: "Terim'i getirirken bana mı sordunuz?"

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Google News
20

O para bu yönetimin eline geçmemeli

Başkan Özbek'i eleştiriyorsunuz ancak Florya ve Riva için ilk kez somut adım attı ve Emlak Konut ile anlaştı. Bu olumlu bir gelişme değil mi?

Olumlu dediğiniz bu gelişmede beni kaygılandıran şeyler var. Önce pozitif olalım. Diyelim ki, bu projeler gerçekleşecek ve kulübe bir para gelecek. O paranın bu kadar basiretsiz ve bilgisiz bir yönetimin eline geçmesi Galatasaray’ı mahveder.

O para bu yönetimin eline geçmemeli
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
19

Dursun Özbek ile çöpe gider

Bir atımlık barutu da Dursun Özbek döneminde çöpe atar gideriz. Çünkü, Özbek’in bu parayla modern kulüpçülük yapıp, bu parayı Galatasaray’ın geleceği için doğru bir şekilde değerlendirme ihtimali sıfırın altında.
Dursun Özbek ile çöpe gider
18

508 milyon TL'lik rakam çok düşük

Ayrıca 508 milyon TL’lik rakam çok ama çok düşük. Sadece Florya o parayı eder, hatta belki fazlasını. Burada Galatasaray yüzde 20’lik komisyonu Emlak Konut’a veriyormuş. Bunun da kongre onayına ihtiyacı var.
508 milyon TL'lik rakam çok düşük
Sporx Anasayfasına Dön