Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'a 1 forvet daha gerek"
SPORX AI BAKIŞI
Açık
11
"G.SARAY'A BİR FORVET DAHA GEREK"
Sabah gazetesi yazarı Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın penaltı atışları sonucunda Beşiktaş'ı mağlup ettiği Turkcell Süper Kupa mücadelesini değerlendirdi.
10
ÇOK POZİSYON YOKTU BELKİ AMA...
Sezon öncesi son ciddi maç olmasına, Beşiktaş'ın eksik kadrosuna rağmen iyi maç oldu... Belki çok poziyon yok ama herkes; ciddi, mücadeleci, sert oynadı. Kalite dersek kalite yoktu. Ama tek maçlık kupa mücadelesi olduğu için iki takım da risk almadı. Maçın 120'den fazla oynandığı dakikalarda bölüm bölüm Beşiktaş, bölüm bölüm de Galatasaray iyi oynadı.
9
SICAK HAVA, OYNADIKÇA BOZULAN ZEMİN
Ama bölümlerin uzun olanı Beşiktaş lehineydi. Sıcak bir hava, oynandıkça bozulan bir zemin ki hayrete düştüm. Muslera'nın özellikle iyi maç çıkarması sadece penaltılar değil, zaten finalleri seven Galatasaray'a kupayı kazandırdı.
