Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2019 yılında futbolu bırakan yıldızlar

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
35

WESLEY SNEIJDER

Galatasaray'da 4.5 yıl forma giyen Hollandalı yıldız, kariyerinde Ajax, Real Madrid, Inter, Nice ve Al Gharafa formalarını da giydi. Inter ile 2010 yılında Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanan Sneijder, çıktığı toplam  573 resmi maçta 152 gol atıp, 142 asist yaptı.
WESLEY SNEIJDER
34

PETR CECH

Çek futbolunun ve Chelsea'nin en önemli isimlerinden biri olan Petr Cech, Arsenal forması ile son maçına UEFA Avrupa Ligi finalinde Chelsea karşısında çıktı. Finalde kupanın Chelsea'ye gitmesine tanık olan Cech, futbolu bıraktıktan sonra Chelsea'de Performans ve Teknik Danışmanı olarak göreve başladı.
PETR CECH
33

ARJEN ROBBEN

Groningen altyapısında başladığı kariyerinde PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid, Bayern Münih formaları giyen Hollandalı yıldız, sezon sonunda futbolu bıraktığında ardında 1'i Şampiyonlar Ligi, 2'si Premier Lig, 8'i Bundesliga olmak üzere 32 kupa bıraktı.
ARJEN ROBBEN
Sporx Anasayfasına Dön