Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2020 model Galatasaray, Avrupa'nın zirvesinde

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
8

2020 GALATASARAY, AVRUPA'DA TEK!

Galatasaray, Avrupa'nın önde gelen liglerine bakıldığında 2020 yılında kendi liginde yaptığı tüm maçları kazanan tek takım olarak ön plana çıkıyor. Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan sarı-kırmızılı ekip, sezonun ilk yarısını 7 galibiyet, 6 beraberlik 4 yenilgiyle tamamladı ve devre arasına liderin 10 puan gerisinde 7. sırada girdi.

2020 GALATASARAY, AVRUPA'DA TEK!
7

2020 GALATASARAY'IN YILI

Devre arasında kadrosuna eski oyuncusu Henry Onyekuru'nun yanı sıra Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika'yı katan Galatasaray, ilk yarıda sakatlıktan kurtulamayan Radamel Falcao'nun da dönmesiyle 2020 yılında bambaşka bir performans sergiliyor. Sarı-kırmızılı ekip, iyi başladığı yılda Süper Lig'de yoluna kayıpsız devam ediyor. Galatasaray, bu yıl çıktığı 7 lig maçını da kazandı. Teknik direktör Fatih Terim'in öğrencileri, bu performansıyla Avrupa'nın önde gelen 9 liginde 2020'deki tüm maçlarını galibiyetle tamamlayan tek takım konumunda.

2020 GALATASARAY'IN YILI
6

9 BÜYÜK LİGİN TEK '%100'Ü'

Galatasaray, Türkiye Süper Lig, İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, Almanya Bundesliga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, Hollanda Eredivisie, Belçika Pro League, Portekiz Primeira Liga dikkate alındığında 2020'de yoluna puan kaybı yaşamadan devam eden tek ekip olarak dikkati çekiyor.

9 BÜYÜK LİGİN TEK '%100'Ü'
Sporx Anasayfasına Dön