Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar

2023 model Beşiktaş şekilleniyor

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer
6

2023 MODEL KARTAL ŞEKİLLENİYOR

Bu yıl ligde, kupada, Avrupa’da umduğunu bulamayan ve tüm planlarını yeni sezona göre yapan Beşiktaş’ta 2022-23’ün stratejisi de kadrosu da şekillenmeye başladı.Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien İsmael yeni sezon için kadroda kalmasını istediği ve gönderilecek isimlerle takviye yapılmasını istediği bölgeleri, oyuncuları genel menajer Ceyhun Kazancı’ya verdi.

2023 MODEL KARTAL ŞEKİLLENİYOR
5

KALMASINI İSTEDİĞİ 5 İSİM

Sezon başından bu yana kadroda bulunan tüm oyuncuların istatistiklerini çıkararak analizlerini takip eden İsmael kalmasını istediği Rosier, Ghezzal, Souza, Montero, Kenan dışındaki futbolcularla ilgili son kez düşünerek karar vereceğini iletti.

KALMASINI İSTEDİĞİ 5 İSİM
4

13 İSİMLE YOLLAR AYRILACAK

Fransız teknik adamın yeni sezonda kadroda düşünmediği isimler ise başta Lens, Douglas, Ljajic ve N’Sakala olmak üzere, kiralık sözleşmeleri biten Batshuayi, Pjanic ile beklentilerin uzağında kalan Alex Teixeira, Oğuzhan, Mehmet Topal, Gökhan Töre, Umut Meraş ve Larin. Yine sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve kulüpten ayrılacağını açıklayan Domagoj Vida ile birlikte toplamda 13 oyuncu ile vedalaşılacak.

13 İSİMLE YOLLAR AYRILACAK
Sporx Anasayfasına Dön