4 büyüklerden ayrılanlar ne yapıyor?
GİDENLER NELER YAPIYOR?
Süper Lig’de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan sezon başında ayrılan hücum oyuncuları gittikleri takımlarda yokları oynuyor.
17 MAÇTA 5 GOL ATTI
Geçen sezon 29 kez ağları sarsarak gol kralı olan Enner Valencia, Internacional’de çıktığı 17 maçta 5 kez bu mutluluğu yaşayabildi.Süper Lig’de gösterdiği performansla adından söz ettiren futbolcular Enner Valencia, Nicolo Zaniolo ve Nathan Redmond’ın yanı sıra inişli çıkışlı bir performans sergileyen Joao Pedro ile Maxi Gomez, transfer oldukları ekiplerde eski günlerini mumla arıyor.
GOL BULMAKTA SORUN YAŞIYOR
2022-2023 sezonunda Fenerbahçe formasıyla kariyerinin en verimli dönemini yaşayan Ekvadorlu forvet Enner Valencia, sarı-lacivertli forma altında tüm kulvarda 48 maçta 33 gol atma başarısı göstermişti. Ligde attığı 29 golle ‘Krallık’ tacını giyen 33 yaşındaki futbolcu, sene sonunda sözleşmesi bitince takımdan ayrılmıştı. Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Internacional ile anlaşan Valencia, yeni takımında gol bulmakta sorun yaşıyor. Tecrübeli forvet, Brezilya ekibinde çıktığı 17 karşılaşmada 5 gol kaydetti.

