Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor

448 milyon TL'ye ''Yeni Galatasaray''

12

448 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA

Avrupa Ligi’ndeki Östersunds hezimeti ve Fatih Terim, Mircea Lucescu gibi sarı kırmızılı kulübe geçmişte çok değerli şampiyonluklar kazandıran teknik adamlar boşta olmasına rağmen Igor Tudor’dan vazgeçmeyen Özbek, transferde Hırvat çalıştırıcının bir dediğini iki etmedi. Tudor’un bütün isteklerini yerine getiren Özbek, bonservisler ve yıllık ücretler dahil toplam 102.25 milyon Euro’luk (448 milyon TL) anlaşmaların altına imza attı.
448 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA
11

DÖRT FUTBOLCUYU SATTILAR

Sezon başında bonservis ödemeleri için 20 milyon Euro’luk bütçe ayıran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, daha sonra bu rakamı 2 katına çıkararak yaklaşık 40 milyon Euro’luk harcama yaptı. Geçen sezonun kadrosunda yer alan Lukas Podolski, Bruma, Semih Kaya ve Cenk Gönen’i yurt dışına satan Galatasaray, bu futbolculardan toplam 17.5 milyon Euro bonservis geliri gelir elde etti.
DÖRT FUTBOLCUYU SATTILAR
10

38,7 MİLYON EUROLUK TAAHHÜT

Sarı kırmızılı kulüp buna karşın yeni transfer ettiği 7 futbolcunun (Bafetimbi Gomis, Maicon, Younes Belhanda, Mariano, Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli, Fernando) bonservislerine toplam 38.7 milyon Euro (160 milyon TL) ödemeyi taahhüt etti.
38,7 MİLYON EUROLUK TAAHHÜT
Sporx Anasayfasına Dön