Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Adnan Dalgakıran: "Şampiyonlar Ligi geliri, can suyu"

SPORX AI BAKIŞI
Google News
5

ADNAN DALGIRAN: "ŞAMPİYONLAR LİGİ, CAN SUYU"

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, takımın şampiyonluğa koşmasını Türkiye gazetesine değerlendirdi.

ADNAN DALGIRAN: \
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
4

"BAŞKAN ÇEBİ'NİN EMEĞİ BÜYÜK"

Siyah beyazlı yönetici, büyük bir mutlulukla şampiyonluğu beklediklerini söylerken "Çok zor şartlar altında bu başarıyı yakalayacak olmamız gurur verici. Sahada teknik ekip ve futbolcular kadar başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin de emeği çok büyük." dedi.

\
3

"BAŞKAN, BEŞİKTAŞ İÇİN DOĞRU İSİM"

Dalgakıran, "Sayın Başkan, Beşiktaş için çok doğru bir isim" dedi. Dalgakıran Beşiktaş'ın önceki yıllarda kazandığı şampiyonlukların kulübe daha çok maliyet getirdiğini belirtirken "Plansız harcamalar kulübün borca girmesine sebep oldu" ifadelerini kullandı.

\
2

"CAN SUYU GİBİ OLUR"

Şampiyonluğun çok önemli olduğunun altını çizen Dalgakıran, "Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gitme şansına sahip olacağız. Bu pandemi koşullarında Şampiyonlar Ligi'nden gelecek gelir can suyu gibi olur." açıklamasını yaptı.

\
1

"ÖNEMLİSİ SÜRDÜRÜLEBİLİR YAPI"

Dalgakıran, "Ancak; önemli olan şampiyon olmak değil, sürdürülebilir bir başarı. Yakın zamanda da şampiyonluklar yaşadık ama sürdürülebilir bir yapı oluşturulamadığı için bu şampiyonlukların maliyeti getirisinden fazla oldu. Yeni kaynak oluşturmak ve kurumsallaşma hamleleri stratejik konulardır. Kulübün gerçek anlamda kurumsal bir yapılanmaya sahip olması hususunda kararlıyız" diye konuştu.

\
Sporx Anasayfasına Dön