Arda Güler'e karşılık verilecek isimler belli oldu
ARDA İÇİN SON AŞAMA
Fenerbahçe, genç yıldızı Arda Güler'in haklarının yüzde 100'ünü eline almak için Gençlerbirliği ile anlaşmaya varmak üzere.
YÜZDE 20 PAY VAR
Arda'yı yetiştiren kulüp olan Gençlerbirliği'ne sonraki satıştan yüzde 20 pay verilmişti. Bu hakkın devri adına bir süredir devam eden görüşmelerde sona varıldı. Fenerbahçe yöneticisi Özgür Özaktaç ile Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş arasında prensip anlaşmasına varıldı.
İŞTE ÖDENECEK BEDEL
Arda için Gençlerbirliği'ne yaklaşık 2.5 milyon euro ödeme yapacak olan Fenerbahçe, bu ücretin yanı sıra bazı futbolcuları da Gençlerbirliği'ne gönderecek.
TAKAS İÇİN GÜNDEME GELEN İSİMLER
Yağız Sabuncuğlu'nun haberine göre; Gençlerbirliği, Arda Güler'e karşılık Fenerbahçe’den Osman Ertuğrul Çetin, Yiğit Efe Demir, Melih Bostan ve Mauricio Lemos ile ilgileniyor. Fenerbahçe ile oyuncu takası ve oyuncu satışı için görüşmeler sürüyor.
İKNA EDİLMESİ GEREK
