Bafetimbi Gomis: "En güzel golüm sıradaki!"
Galatasaray üyelerinin olduğu mobile platformda konuşan Fransız golcü, “Gol atma şeklim fark etmiyor benim için. Yeter ki çizgiyi geçsin. Attığım en güzel golü değil de geleceği konuşmayı severim. Umarım Kayserispor'a atarım ve o en güzeli olur” dedi.
11
GOMIS: "EN GÜZELLERİNİ ŞİMDİ ATARIM"
Galatasaray'a 3.5 yıl aradan sonra geri dönen Bafetimbi Gomis, GS Mobil uygulaması üzerinden üyelere özel açıklamalarda bulundu. Sorulara içtenlikle yanıt veren ve Sarı-kırmızılı takımı çok özlediğinin altını çizen Fransız yıldız, şunları söyledi:
10
"BEN BİR ASLANIM"
"Galatasaray büyük kulüp. İstanbul'da en çok o enerjiyi özledim. Futbol benim tutkum ve Galatasaray'dan uzakta 3 sene... Sizi gerçekten çok özledim. Benim için yaşın önemi yok. Kendimi iyi hissediyorum ve bildiğiniz gibi ben bir aslanım."
9
"GALATASARAY AİLE DEMEK"
Kariyerimin son zamanlarında kalan 2-3 yılın keyfini çıkarmak istiyorum. Galtasaray'a yeniden geri dönmek ilk gün, inanılmaz bir his. Aileme geri dönmek gibi.

