BeIN Trio'dan Rizespor - Beşiktaş yorumları!
BEIN TRIO DEĞERLENDİRDİ
DK 2: RİZESPOR'UN 2. GOLÜ ÖNCESİ FAUL VAR MI?
Deniz Çoban: "Hakem çok doğru bir yerde ve doğru bir açıda olmasına rağmen bu açık ihlali kaçırdığı fikrindeyim. Aşağıyı takip ettiği için yukarıyı kaçırıyor. Aslında Cengiz omzundan çok net bir biçimde çekerek düşürülüyor. Hakem bunu atlamış. Bence VAR'ın karışabileceği sınırlar içerisindeydi. Açık bir faul, devamı gol olmuş."
Bahattin Duran: "Omuzundan öyle etkili bir şekilde tutulup çekiliyor ki Cengiz, çok net bir faul bu. Türkiye standartlarında VAR müdahalesinin olması gerektiğini düşünüyorum."
Bülent Yıldırım: "VAR'ın bu kuvvetli ihlale müdahale etmesi gerekirdi. Net bir faul ve net bir VAR müdahalesi gerektiren pozisyon. Bu golün iptali gerekirdi."
BEŞİKTAŞ'IN 2. GOLÜ ÖNCESİ FAUL VAR MI?
Beşiktaş'ın 2. golü öncesi Rizespor'un faul beklediği pozisyonda devam kararı doğru mu?
Bahattin Duran: "Ali Sowe topu önüne doğru aldı, gidecek. Emirhan açtı ayağını ve rakibinin önüne koydu. Ali Sowe'un gitmesini engelledi mi? Net bir şekilde engelledi. Fiziksel olarak temas da var. Bu bir faul. Devam kararı yanlış."
Deniz Çoban: "Beşiktaşlı oyuncunun topla hiç alakası yok. Net bir faul."
Bülent Yıldırım: "Ali Sowe'dan faulle kazanılan top... Atak fazının başlangıcında olan faul kaçtı ve gol olarak kayda geçti. Sowe da itirazdan sarı kart gördü."

