Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Beşiktaş idman - 11 Mart

SPORX AI BAKIŞI
Google News
19

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
18

BAŞKAN ÇEBİ DE TAKİP ETTİ

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta gerçekleştirilen antrenmanı, Başkan Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Futbol AŞ. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı da takip etti.

BAŞKAN ÇEBİ DE TAKİP ETTİ
17

ÇİFT KALE TAKTİK

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda ısınma sonrası çeşitli pas ve top kapma çalışmaları yapan siyah-beyazlı ekibin idmanı yarı sahada oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdi.

ÇİFT KALE TAKTİK
16

OĞUZHAN VE ATIBA AYRI ÇALIŞTI

Tedavileri devam eden Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson takımdan ayrı özel programlarına göre çalıştı.

OĞUZHAN VE ATIBA AYRI ÇALIŞTI
15

ÇEBİ, TAKIMA BAŞARI DİLEDİ

Başkan Çebi, Vodafone Park'ta yer alan restoranda siyah-beyazlı teknik heyet ve oyuncularla öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Çebi derbi öncesi teknik direktör Önder Karaveli ve siyah-beyazlı futbolculara başarılar diledi.

ÇEBİ, TAKIMA BAŞARI DİLEDİ
14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Sporx Anasayfasına Dön