Beşiktaş, Sergen Yalçın ile anlaştı!
BEŞİKTAŞ, SERGEN YALÇIN İLE ANLAŞTI
Beşiktaş, şampiyon teknik direktörü Sergen Yalçın ile yola devam ediyor!
YENİ MAAŞI 1.6 MİLYON EURO
beIN Sports'ta yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, bir süredir sözleşme uzatmak için görüşme halinde olduğu 48 yaşındaki teknik adamla 1,6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.
BAŞARI BONSULARI DA VAR
Beşiktaş'ın Sergen Yalçın ile yapacağı yeni kontrata başarı bonuslarını da eklediği öğrenilirken, Yalçın'ın yola ekibiyle birlikte devam edeceği öğrenildi.
İMZALAR HAFTA İÇİ ATILACAK
Siyah-beyazlı yönetim, hafta içinde başarılı çalıştırıcıyla bir araya gelerek imzaları atacak.
BU SEZON DAMGASINI VURDU
2019/2020 sezonunun ortasında Beşiktaş'ın başına geçen Sergen Yalçın, oynattığı futbolla taraftarların gönlünde taht kurdu.
HEM LİGİ HEM KUPAYI KAZANDI
Yalçın, bu sezon hem Süper Lig'i hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak, tarihe geçti. Göreve başlamasının ardından Beşiktaş ile 59 maça çıkan Yalçın, 39 galibiyet alırken, 13 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş, Yalçın döneminde 7 kez rakipleriyle yenişemedi.
SERGEN YALÇIN İLE REKORLAR
Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın göreve geldiği Şubat 2020'den bu yana Süper Lig'de en fazla puan toplayan (116), gol atan (119), galibiyet alan (36) averaj yakalayan (+61) takım oldu.
