Beşiktaş Süper Kupa maçı hazırlıklarını tamamladı
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam maçın oynanacağı stadyumda yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.
YÖNETİMDEN BİR ÇOK İSİM İZLEDİ
Asbaşkan Emre Kocadağ, Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı’nın da izlediği, ilk on beş dakikası basına açık yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.
KARAVELİ YÖNETİMİNDE
Teknik Sorumlu Önder Karaveli’nin yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı.
5'E 2 PAS ÇALIŞMASI
Ardından 5’e 2 çalışması ile dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı tam saha çift kale maçın ardından gerçekleştirilen şut çalışmasıyla tamamlandı.
Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa finalinde 5 Ocak TSİ 20.45’te Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak.
