Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Beşiktaş'ta 48 milyon euro beklemede!

5

48 MİLYON EURO BEKLEMEDE

Beşiktaş'ta satın alma opsiyonuyla kiralanan oyuncuların geleceği, sezonun bitimine yaklaşıldıkça merak konusu oldu. Siyah-beyazlılarda Fenerbahçe'den Cengiz Ünder, Atalanta'dan El Bilal Toure, Inter'den Kristjan Asllani ve Nottingham Forest'tan Jota Silva kiralık olarak forma giyiyor. Toplam maliyetleri 48 milyon Euro'yu bulan 4 oyuncunun kaderi, Sergen Yalçın'ın raporu ve yönetimin yapacağı pazarlık gücüne göre şekillenecek.

48 MİLYON EURO BEKLEMEDE
4

EN PAHALISI PORTEKİZLİ

17 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Jota Silva'nın bu maddesinin devreye girmesi epey zor. Diğer isimler için de henüz nihai karar verilmedi. Siyah-beyazlılar, gelecek sezon devam etmek istense bile performanslar da göz önüne alındığında opsiyon rakamlarını yüksek buluyor.

EN PAHALISI PORTEKİZLİ
3

CENGİZ'DE YARI YARIYA FORMÜLÜ

Fenerbahçe'den kiralanan Cengiz Ünder'in 5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Yönetim, bu rakamın 2-2.5 milyon Euro seviyesine düşmesini istiyor. İnişli çıkışlı bir grafik çizen 28 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon 26 maçta görev alıp 5 gol ve 4 asist üretti.

CENGİZ'DE YARI YARIYA FORMÜLÜ
Sporx Anasayfasına Dön