Beşiktaş'ta Cabral operasyonu
BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş'ın golcü transerinde daha önce listeye giren Arthur Cabral içindüğmeye basıldı. Teknik ekip de Brezilyalı forvetin kadroya katılmasını çok istiyor.
BEŞİKTAŞ'TA CABRAL OPERASYONU
Gelecek sezon kadrosuna mutlaka bir golcü transferi yapmak isteyen Beşiktaş, şimdiye kadar birçok ismi listesine ekledi. Daha önce gündeme gelen Arthur Cabral için düğmeye basıldı.
BENFICA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNMÜYOR
Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica’nın formasını giyen Brezilyalı santrfor için ilk etapta 15 milyon Euro dolaylarında bir bonservis talep edilmişti. Ancak kulübün hocası Rui Costa, 2028'e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncuyla yaptığı görüşmede kendisiyle gelecek sezon devam etmeyi düşünmediğini belirtti.
HÜCUM HATTINDA 5 FUTBOLCU VAR
Portekiz temsilcisinin hücum hattında tam 5 futbolcusunun olması nedeniyle transferin, çok daha düşük bir bedel ile gerçekleşebileceği öğrenildi.
10 MİLYON EURO...
Gelen haberlere göre Kara Kartal, bu transferi 10 milyon Euro’nun altında bir bedelle bitirmeyi hedefliyor.
KULÜPLER BİR ARAYA GELECEK
Kulüplerin, önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve detayları görüşeceği bildirildi. Oyuncunun da Türkiye’ye sıcak baktığı öğrenilirken, pazarlıklar sonrasında somut adımların atılması bekleniyor.
BENFICA 20 MİLYON EURO ÖDEDİ
PSG'ye 65 milyon euro karşılığında satılan Gonçalo Ramos'un yerine 20 milyon euro karşılığında 2023 yazında transfer edilen Artur Cabral, 43 maçta 1962 dakika süre aldı ve 11 gol atıp 3 asist yaptı. (Fanatik)
