Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Beşiktaş'ta Giresunspor öncesi sakatlık raporu!

SPORX AI BAKIŞI
Google News
5

BEŞİKTAŞ'TA GİRESUN MESAİSİ

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Bitexen Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 puan parolasıyla devam etti.

BEŞİKTAŞ'TA GİRESUN MESAİSİ
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
4

ANTRENMAN BASINA KAPALIYDI

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik direktör Ismael'in antrenmanda hücum varyasyonları üzerinde durması dikkati çekti.

ANTRENMAN BASINA KAPALIYDI
3

ANTRENMANDA NELER YAPILDI?

Antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Aktivasyon, koşu ve pas çalışmalarıyla başlayan idman, taktik çalışmayla sona erdi.
ANTRENMANDA NELER YAPILDI?
2

SAKAT OYUNCULARDA DURUM

Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou ve Rachid Ghezzal takımla birlikte çalışmalarını sürdürdü. Atiba'nın tedavisi devam ederken, sakatlık yaşayan Salih Uçan ise antrenmanda yer alamadı.
SAKAT OYUNCULARDA DURUM
1

SON TAKTİK ÇALIŞMA

Siyah-beyazlılar, Bitexen Giresunspor maçı hazırlıklarına, 7 Ekim'de yapacağı antrenmanla devam edecek. Beşiktaş, son taktik çalışmayı yaptıktan sonra Giresun'a gidecek.

SON TAKTİK ÇALIŞMA
Sporx Anasayfasına Dön